Скільки заробив у Малинській мерії заступник міського голови Віктор Гвоздецький

За 2022-ий він заробив у мерії 677 тис. грн

Продовжуємо огляд річних декларацій керівництва Малина. Цього разу заглянемо у декларацію заступника міського голови Віктора Гвоздецького. Зазначимо, що на цій посаді він з лютого 2021-року. До цього часу очолював Малинське районне управління Держпродспоживслужби.


Зазначимо, що після звільнення першого зама Леоніда Мартиненка та епопеї з Сергієм Фурником у Малині офіційно скасували посаду першого заступника, проте, схоже, що саме Гвоздецький часом продовжує виконувати цю роль.

У відкритому доступі бачимо дві його декларації: за 2021-ий та 2022-ий роки.

Нерухомості у власності Гвоздецький не має. Але його дружина з 1995 року має у місті будинок, землю та господарські будівлі. Також з 2013 року вона є власником половини квартири у Малині, купленої офіційно за 159 тисяч грн.

Проте сам Віктор Федорович володіє кількома земельними ділянками. У його власності з 98-го року є земля, площею понад 2000 кв.м, у селі Головки, що у Чоповицькій громаді.

А у період з 2009-го по 2011 рр. Гвоздецький придбав кілька ділянок на Волині, у курортній Шацькій громаді.

Разом з дружиною він також у 2002 році придбав акції ВАТ «Малинська паперова фабрика».

Транспорт. Гвоздецький має у власності Deo Lanos 2008 року, куплений за 62 тисячі грн.

Зарплата. З лютого по грудень 2021 року у мерії Малина він заробив 512 тисяч. Згадує також 48 тисяч, отриманих ще на посаді у Держпродспоживслужбі; 43 тисячі грн пенсії та проценти у банку. Декларує і зарплату, пенсію й процентні доходи дружини.

При цьому про кошти, розміщені на банківських рахунках він не зазначає.

Вже у наступному, 2022 році зам заробив за 677 тисяч грн (приблизно по 56 тис. грн щомісяця). Пенсії отримав 77 тисяч грн.

По нерухомості, транспорті та цінних паперах — без змін. Готівки чи депозитів у Малині за 22-ий рік Гвоздецький також не декларує, хоча, як і у попередній рік, згадує про процентні доходи – свої та дружини.  

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни декларації чиновників були закриті. Торік прийняли рішення «прохилити завісу», і до кінця січня 2024-го топпосадовці повинні були подати декларації за 2021-ий та 2022-ий. Доходи за минулий 23-ий рік декларуватимуть до кінця квітня.

Зарплата мера Олександра Ситайла виявилася чи не найбільшою по області й більша ніж зарплата, наприклад, мера Житомира, Коростеня, Звягеля, Радомишля, Овруча тощо…

ЗА ТЕМОЮ:

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини