Ексдиректор ТОВ «Малин Енергоінвест» показав свою декларацію

Сергій Карпенко вже не керує підприємством

Керівники майже збанкрутілого підприємства ТОВ «Малин Енергоінвест» продовжують змінюватися. Сергій Карпенко, який очолював структуру з грудня 2022 року і був у кріслі директора понад рік, пішов з посади.

У реєстрі НАЗК знаходимо його декларацію, але лише за 2022 рік. Тоді він з посади директора КП «Архплан» перейшов працювати заступником директора ТОВ «Малин Енергоінвест».

Цю декларацію він подав ще у серпні 2023-го, але для публічного доступу реєстр відкрили нещодавно — з початку повномасштабної війни, як відомо, він був закритий.

Зазначимо, що доходи за свій «директорський» 2023 рік Карпенко зобов’язаний подати до квітня цього року.

У щорічній декларації за 22-ий рік він згадав квартиру у Малині, яка придбана ще у 2006 році й офіційно коштує 45 тис. грн.

Хоч офіційно Сергій Карпенко став директором ТОВ «Малин Енергоінвест» наприкінці 2022 року, але заробив на підприємстві за рік 135 тис. грн. Ймовірно, врахована його зарплата на посаді заступника директора. Ще задекларував 19 тис. грн заробітної плати у КП «Архплан».

Грошей на рахунках у банках та готівки він не зберігає. Автомобілів також не згадував.

До слова, кадрові ротації пройшли непомітно. З ТОВ «Малин Енергоінвест» Сергій Карпенко офіційно пішов 15 січня цього року. На цій посаді його змінила Ніна Швидун.

Взагалі лише за 2022-ий рік на підприємстві чотири рази змінювався керівник — після багаторічного директора Миколи Корнійчука «Малин Енергоінвестом» керували Валентин Сербін, Петро Дожук, потім знову Сербін і врешті — Сергій Карпенко.

Одразу після звільнення з ТОВ Карпенко обійняв посаду директора новоствореного КП «Енергія», керівником якого до цього часу був Вадим Павицький, який, схоже, і «тримав» місце для Карпенка.

Вже за усталеною традицією, підприємство з боргами буде тонути далі, а вся «комунальна енергія» буде поступати з новоствореного підприємства.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини