Керуючий справами у Малинській міськраді задекларував свої доходи

У 2022-ому Ігор Малегус отримав близько 550 тис. грн зарплати у мерії

У відкритому доступі з’явилися декларації Ігоря Малегуса, який майже два роки обіймає посаду керуючого справами виконкому Малинської міської ради. На цю посаду його призначили у квітні 2022-го. До цього він вже мав статус депутата нашої міськради та радника мера.

Наразі доступні дві декларації Малегуса; за 2021 рік, яку він подав влітку торік, але бачимо її лише зараз, після відкриття реєстру; та за 2022 рік — подана на початку січня вже цього року.

У своїй декларації за 2021 рік Малегус згадує будинок, господарські будівлі та земельну ділянку у Малині — уся нерухомість належить його дружині та придбана у період з 2012 до 2018 роки. 

З 2018-го Ігор Малегус також орендує землю, площею 500 кв.м, у Малинської міськради. Вартість — 979 грн.

У 2010-ому він став власником автомобіля Kia Sportage цього ж року випуску. Нову автівку придбав за 280 800 грн.

Разом з дружиною та сином з 2002-го Малегуси також мають цінні папери ВАТ «Малинська паперова фабрика». Що стосується зарплатні за цей рік, то треба згадати, що до кінця лютого 21-го Малегус офіційно працював ще на посаді керуючого справами, але Малинської районної ради. Сукупно за рік він отримав від мерії 246 тис. грн виплат. Окрім цього він згадує 38 тис. грн, які йому нарахував центр зайнятості.

Зарплата Малегуса у 2022-ому, коли він замінив Ірину Копило у кріслі керуючого справами виконкому міськради, у порівнянні з попереднім роком зросла у понад два рази. Сукупно він заробив 549 тисяч гривень на рік. 

Автомобіль, нерухомість та цінні папери залишилися без змін. Готівки чи рахунків із накопиченнями у банках за обидва роки у родини немає.

Він також задекларував пенсію, зарплатню дружини й заробіток сина у приватній структурі. 

Зазначимо, що до 31 січня 2024 року посадовці повинні подати декларації за 2021 та 2022 роки. Доходи за минулий, 23-ий рік, будуть декларувати до кінця квітня. 

По темі:

Декларація нардепки Тетяни Грищенко

Декларація ексдиректора КП «Малин» Миколи Поліновського

Декларація ексдиректора ТОВ «Малин Енергоінвест» Сергія Карпенка

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини