На Малинщині обстежать річище Ірші: мер видав розпорядження

Йдеться про три старостинські округи

Після масштабного паводка міський голова Малина видав розпорядження про обстеження річища Ірші. Для цього утворили робочу групу.

Згідно з документом, робоча група повинна обстежити річище на території трьох старостинських округів громади. Зокрема, йдеться про Гранітненський, Українківський та Любовицький старостинські округи. Після цього повинні скласти відповідний висновок – Акт обстеження.

Відповідальним за це розпорядження призначили заступника міського голови Павла Іваненка, який також очолив робочу групу. Окрім нього, у складі ще четверо осіб.

Минулого тижня у Малині створили дві нові комісії: будуть обстежувати зливні канави та водопроводи.

Нагадаємо, від 29 березня у Малині триває боротьба із водою – розливається річка Ірша. Тоді вода знесла обхідну пішохідну переправу неподалік фабричного мосту. 1 квітня на ніч перекривали рух проїзною переправою, згодом рух відновили. Відучора, 3 квітня, через максимальне підняття рівня води у Малинському водосховищі, перекрили рух не лише проїзною тимчасовою дорогою, а й пішохідним мостом.

В інтерв’ю MALYN.MEDIA міський голова розповів, що рух переправами призупинили на невизначений термін. З 5 квітня по Малину запустили безкоштовну маршрутку для пільговиків.

Хронологія наслідків повені — тут.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини