У Малині створили дві нові комісії: будуть обстежувати зливні канави та водопроводи

Доручили також створити мережу зливної каналізації на карту

Малинський міський голова підписав два окремі розпорядження про утворення комісій, які будуть перевіряти зливні канави водовідведення та об’єкти централізованого та децентралізованого водопостачання.

Так, комісія з обстеження зливних канав повинна до 1 травня провести інвентаризацію усіх зливних канав на території міста та громади. І в разі необхідності «застосувати комплексний підхід до вирішення питань стосовно розчистки канав (мул, сміття та інше) та при необхідності передбачити влаштування нових».

Також відділу містобудування та земельних відносин Малинської міськради доручили нанести мережу зливної каналізації на карту. У склад комісії ввійшли шість посадовців, серед яких заступник міського голови Павло Іваненко та начальник управління ЖКГ Василь Приходько.

Іншим розпорядженням мер підписав створення комісії, яка обстежить об’єкти централізованого та децентралізованого водопостачання на території громади. Мета – забезпечити населення якісною та безпечною питною водою. У склад цієї комісії ввійшов інший заступник мера – Віктор Гвоздецький, який також призначений відповідальним за роботу комісії.

Нагадаємо, від 29 березня у Малині триває боротьба із водою – розливається річка Ірша. Тоді вода знесла обхідну пішохідну переправу неподалік фабричного мосту. 1 квітня на ніч перекривали рух проїзною переправою, згодом рух відновили. Відучора, 3 квітня, через максимальне підняття рівня води у Малинському водосховищі, перекрили рух не лише проїзною тимчасовою дорогою, а й пішохідним мостом.

В інтерв’ю MALYN.MEDIA міський голова розповів, що рух переправами призупинили на невизначений термін. З 5 квітня по Малину запустили безкоштовну маршрутку для пільговиків.

Хронологія наслідків повені — тут.

Читайте також — Тимчасову переправу у Малині будуть відбудовувати без тендеру

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини