«Біжу за перемогу України!»: у Малині відбувся патріотичний забіг. ФОТО

Учасниками стали близько 200 мешканців, зокрема, й керівники міста та депутати

Сьогодні, 29 квітня, спортивно-патріотичний захід «Біжу за перемогу України!» об’єднав сьогодні на стадіоні “Авангард” у міському парку понад 200 учасників: і дорослих, і дітей.

Про це повідомила Малинська міська рада.

«Гарний настрій створювали і попередня підготовка, і вітальні слова організаторів, музичні номери, значна участь батьків з дітьми, вихованців позашкільних закладів та громадських організацій.

А ще – нагородження з відзнаками, грамотами, в тому числі солодкими призами від одних з найактивніших співорганізаторів, наших гостей, які також брали участь у забігу – чеської ГО “Сокіл”. Ну і не обійшлося на заході без активних та непосидючих Малинських “соколят”. Навіть день видався сонячним і ясним!» — йдеться у фейсбуці мерії.

Учасником забігу став також заступник міського голови Віталій Лукашенко. У мерії зазначили, що було б добре, якби такий забіг став традиційним для нашої громади.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини