Поминальні дні у Малинській громаді: розклад панахид на кладовищах

Померлих поминатимуть на Провідну неділю та на другий день, у понеділок

Традиційно після Великодня в Україні проходять поминальні дні. Українці вшановують пам’ять померлих родичів та близьких, відвідуючи цвинтарі. На Малинщині панахиди заплановані на Провідну неділю, 23 травня.

Про це повідомили у Малинській мерії.

«У неділю, 23 квітня, на старому Городищанському кладовищі – о 10:00,  на новому Городищанському кладовищі – о 13:00. Проводитиме їх отець Василь Ігнатович, настоятель Свято-Покровського храму ПЦУ. На новому міському кладовищі панахида розпочнеться об 11:00. Проводитиме її отець Сергій Левківський, настоятель Свято-Дмитріївського храму ПЦУ. У понеділок, 24 квітня, на старому міському кладовищі відправна панахида розпочнеться о 10:00. Проводитиме її отець Василь Ігнатович, настоятель Свято-Покровського храму ПЦУ»,  — пише мерія.

Додатково повідомляємо, що у неділю, 23 квітня, всі міські маршрутні рейси, які курсують у напрямку «Лікарня», буде продовжено до зупинки «Лісна».

Читайте також — У Малині створять Алею Героїв на новому міському кладовищі: затвердили ескіз пам’ятників

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини