У Малинській міській раді два нових депутати: Антон Гончарук та Валентина Конончук

Вони замістять Миколу Савченка та Олесю Рудицьку, які  достроково склали повноваження

Ротація у Малинській міськраді тривають. Стало відомо, хто замінить двох депутатів, які цього року пішли з Малинської міськради. Зокрема, йдеться про Миколу Савченка та Олесю Рудицьку, які раніше представляли у раді політичну силу «Наш край».

Днями на сайті мерії опублікували інформацію від територіальної виборчої комісії про їхнє заміщення.

У повідомленні йдеться, що на виборчому окрузі №4 Миколу Савченка замінить Валентина Конончук, яка була наступна у списку. Їй 51 рік, директорка ТОВ «Палет Енд Тімбер Юкрейн».

Як писав MALYN.MALYN, Валентина Конончук балотувалася до міської ради від партії «Наш край» у 2020 році, але для депутатства не вистачило набраних голосів. Раніше була партійцем БПП, депутаткою Малинської районної ради від цієї політсили у 2015–2020 рр. Є членом виконкому Малинської міськради.

Водночас замість Рудицької на окрузі №2 у раді буде чинний директор Малинської лікарні — 44-річний Антон Гончарук. 

У 2020-ому він так коментував своє балотування у раду: «Хочу зробити все від мене залежне, аби у медичній сфері Малинщини нарешті почали відбуватися серйозні зміни на краще. Однак розумію — без сильного плеча підтримки нічого зробити не зможу. Тому я в команді «Нашого краю».

Рішення виборчої комісії ще мають формально затвердити на сесії.

Нагадаємо, що цього року достроково з Малинської міськради пішли три депутати: Вячеслав Грищенко зі «слуг» і, власне, Микола Савченко та Олеся Рудицька з «Нашого краю».  Згодом стало відомо, що Грищенка замістила Олена Купневич.

Торік депутатство покинула Марія Будник (у 2020-ому найрейтинговіша депутатка від «Європейської Солідарності»), яку згодом замінила наступна у списку Валентина Єнько.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини