У Малинській міській раді нова депутатка — Валентина Єнько

Вона заступить Марію Будник

Депутатка міськради Марії Будник у липні особисто подала на розгляд ради заяву про складання повноважень. Згодом у нашому телеграм-каналі ексдепутатка так пояснила своє рішення:

«Оскільки я знаходжуся на роботі за кордоном, і не можу фактично брати безпосередню участь у місцевих процесах, то вважаю чесним припинити повноваження депутата, звільнивши місце для того, хто зараз знаходиться на території громади».

26 липня 2022 року Малинська міська територіальна виборча комісія прийняла постанову про визнання обраним депутата Малинської міської ради та про його реєстрацію.

«Визнати обраним депутатом Малинської міської ради Житомирської області наступного за черговістю кандидата в депутати в територіальному виборчому списку кандидатів у депутати від Житомирської територіальної організації політичної партії «Європейська солідарність» в територіальному виборчому окрузі №1: Єнько Валентину Миколаївну, 1960 року народження, вища освіта, безпартійна, Малинський ліцей №1 імені Ніни Сосніної Малинської міської ради, вчитель…» — зазначено в постанові.

Варто зазначити, що Марія Будник на виборах 2020 року була найрейтинговішим кандидатом від «Європейська солідарність».

У міській раді є п’ять представників від цієї політсили: Марія Насіканова, Віктор Хоменко, Олег Мельник та Ігор Малегус.

Ігор Малегус наразі обіймає посаду керуючого справами виконавчого комітету Малинської міської ради.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини