Скільки заробив торік у Малинській мерії заступник міського голови Віктор Гвоздецький

Його зарплатня за 2023-ий склала майже 700 тис. грн

Продовжуємо огляд декларацій топчиновників Малина за 2023 рік. Нагадаємо, що оприлюднити свої доходи посадовці повинні були до кінця березня. На цей раз заглянемо у декларацію заступника міського голови Віктора Гвоздецького.

Минулого року Гвоздецький отримав у Малинській мерії на посаді зама майже 696 тис. грн. Для порівняння — за 2022-ий він заробив 677 тис. грн. Згадує також 84 тис. грн пенсії. Його дружина торік заробила 102 тис. грн та отримала 33 тис. грн пенсії.

Окрім цього, подружжя декларує майже 15 тис. грн отриманих процентів, хоча жодних відкритих банківських рахунків не згадують. Готівки також не зберігають.

По нерухомості, транспорті та цінних паперах, якщо порівнювали з минулими роками, — без змін. Нерухомості у власності Гвоздецький не має. Але його дружина з 1995 року має у місті будинок, землю та господарські будівлі. Також з 2013 року вона є власником половини квартири у Малині, купленої офіційно за 159 тисяч грн.

Проте сам Віктор Федорович володіє кількома земельними ділянками. У його власності з 98-го року є земля, площею понад 2000 кв.м, у селі Головки, що у Чоповицькій громаді.

А у період з 2009-го по 2011 рр. Гвоздецький придбав кілька ділянок на Волині, у курортній Шацькій громаді. Разом з дружиною він також у 2002 році купив акції ВАТ «Малинська паперова фабрика».

Щодо транспорту, то заступник декларує Deo Lanos 2008 року, куплений за 62 тисячі грн.

Нагадаємо, що на посаді заступника міського голови Віктор Гвоздецький перебуває з лютого 2021-року. До цього часу очолював Малинське районне управління Держпродспоживслужби.

Зазначимо, що після звільнення першого зама Леоніда Мартиненка та епопеї з Сергієм Фурником у Малині офіційно скасували посаду першого заступника, проте, схоже, що саме Гвоздецький часом продовжує виконувати цю роль.

До речі, його зарплатня, у порівнянні із іншими заступниками міського голови Малина Павлом Іваненком та Віталієм Лукашенком — найвища.

По темі: Міський голова Малина показав свою зарплату за 2023 рік: серед мерів Житомирщини — найвища

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини