Данія долучиться до відбудови Малина

До міста вже їде перша допомога від данців

Ще одна країна зголосилася підтримати Малин, який постраждав від обстрілів росіян. На цей раз таку підтримку зголосилася надати Данія. Посол Олє Міккельсен зустрівся з Олександром Ситайлом, мером Малина.

Про це написали міський голова Олександр Ситайло та Посольство Данії в Україні.  

«Коло друзів Малинщини розширяє свої межі. До відбудови нашої громади долучається Данія.  Наразі із цієї країни вже прямує перша допомога у вигляді обладнання для міського водопостачання»,  — написав Ситайло.

Він подякував Надзвичайному та Повноважному Послу Королівства Данії в Україні Олє Міккельсену та зазначив, що вірить у подальшу плідну співпрацю.

На сторінці Посольства Данії в Україні також написали про цю зустріч:

«Місто та місцева громада відновлюються після тяжких обстрілів та інтенсивних бойових дій, які точилися біля самого адміністративного кордону громади у березні 2022 року. Вже час поміркувати про можливу співпрацю у різних сферах».

Як писало MALYN.MEDIA, Естонія стала першою країною, яка взялася допомогти Житомирщині ліквідовувати наслідки ворожих обстрілів. Естонська урядова комісія на початку травня 2022 року розпочала свою роботу в області з визначення об’єктів, відбудову яких вони обіцяють профінансувати. Зокрема, за кошти естонців відбудовують і міст через Іршу.

Також нашій громаді буде допомагати ремонтувати будинки благодійний фонд «Карітас».

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини