16-річна художниця з Малина відкрила другу персональну виставку

Олександра вже почала експериментувати з епоксидною смолою

Учора, 20 грудня в артвітальні Центральної публічної бібліотеки імені В. Скуратівського художниця з Малина Олександра Лазаренко, про яку ми розповідали раніше, відкрила свою другу виставку картин. На експозиції представлені картини Олександри, зроблені в різних техніках. Серед них — пейзажі, натюрморти, портрети та абстрактні роботи.

Одна з картин талановитої школярки, яка особливо привернула увагу відвідувачів, має назву «Перемога» і символізує перемогу України у війні з Росією та подальше приєднання до Європейського Союзу.

У коментарі MALYN.MEDIA художниця розповіла про свою другу виставку і про плани на майбутнє. 

«Я дуже рада, що моя попередня виставка сподобалася людям. Це означає, що я на правильному шляху. Але на цьому зупинятися не буду. Вчора відкрилася моя виставка у місцевій бібліотеці, в Малині. Ще планую проводити багато виставок в Житомирі та столиці. Після Нового Року хочу опанувати нові техніки в малюванні. Вже почала експериментувати з текстурною пастою та епоксидною смолою. Скоро буду створювати картини з використанням текстурної пасти та епоксидної смоли», — каже Олександра.

До слова, вона згадала, що після інтерв’ю нашому виданню до неї почали дуже активно телефонувати журналісти з інших ЗМІ. 

«Журналісти з області та району почали цікавитися мною та брати інтерв’ю. Мені приємно, і навіть подобається, хоча ритм життя мій особливо не змінився після того, як про мене написали», — додає співрозмовниця. 

Також вона зізналася у коментарі, що попри майбутню освіту архітектора, планує продовжувати розвиватися у малюванні.

Попередньо, виставка Олександри Лазаренко буде тривати близько чотирьох тижнів. Відвідати її можна за адресою бібліотеки, на вулиці Володимирській, 28а

Загалом Олександра вже намалювала близько ста картин. Серед них — унікальні сучасні полотна, які вже подорожували Україною та навіть побували за кордоном.

Юлія Хоменко
Юлія Хоменко
Журналістка, фотограф.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини