Гамселив кулаками і душив: Малинський суд звільнив від покарання чоловіка, який побив жінку

Потерпіла пробачила кривдникові і просила відпустити його додому

Днями Малинський районний суд розглядав справу побиття місцевої мешканки. 28 червня цього року через ревнощі чоловік сильно побив потерпілу ногами та руками, він також ледь не задушив жінку. Однак суд звільнив його від покарання, через те, що позивачка помирилась із ним та просила не притягати до відповідальності.

Відомо, цей випадок трапився близько опівночі 28 червня. У ту ніч зловмисник завдавав удару в праве око потерпілій. Тоді два удари в лоб. Пізніше схопив жінку руками за передпліччя, штовхнув на диван, обхопив шию руками і почав душити. Якимось дивом жінці вдалось відштовхнути нападника. Однак той не зупинився і почав гамселити її в стегно ногами. В результаті на обличчі  та стегнах жінки були численні синці.

У поліції чоловікові інкримінували ч.1 ст.125 – умисне легке тілесне ушкодження.

У день розгляду справи потерпіла звернулась до суду з проханням звільнити обвинуваченого у злочині. Вона пояснила, що чоловік відшкодував їй моральні збитки та помирився з нею. У матеріалах справи не уточнюється, які стосунки їх пов’язують, лише зазначається, що причиною конфлікту були ревнощі.

Про чоловіка відомо, що він неодружений, працює водієм ТОВ «Папір-Мал». Раніше не був судимий.

Суд взяв до уваги усі обставини і прохання потерпілої та звільнив чоловіка від покарання. Справу закрили. Справу розглядала суддя Хомич В.М.

До слова, у Малинському відділенні поліції нам повідомили, що за неповних дев’ять місяців 2021-го правоохоронці отримали 400 звернень від мешканців Малинщини через домашнє насильство. З них 207 – випадків зафіксували у Малині, а решта – на території нашої громади.

Читайте також – Домашнє насильство: у Малині поліція та соцслужба шукали спільні механізми протидії.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини