Малинські контролери: при мерії створять комісію, яка буде стежити за сплатою податків

Окрім заступника мера, у комісію ввійдуть депутати, інспектори та представники поліції

Днями на сайті Малинської міської ради опублікували проєкт рішення, який збираються розглянути на найближчій сесії. Йдеться про створення цікавої комісії, офіційна назва якої звучить так: «Комісія з питань наповнення бюджету, забезпечення своєчасності та повноти сплати податків та зборів при виконавчому комітеті Малинської міської ради».  

Схоже, головним завданням цієї комісії буде вибивати податки із місцевого бізнесу. Головою комісії пропонують першого зама міського голови Олександра Ситайла – Леоніда Мартиненка. До складу ввійдуть посадовці, депутати, а також ревізори та представники поліції.  

Нижче публікуємо вичерпний перелік осіб.

Склад комісії:

Леонід МАРТИНЕНКО – перший заступник міського голови, голова комісії

Наталія ТЕРЕЩЕНКО – начальник відділу економіки і інвестицій управління регіонального розвитку виконкому міської ради, заступник голови комісії

Алла ОЛЕКСЮК – головний спеціаліст відділу економіки та інвестицій управління регіонального розвитку виконкому міської ради, секретар комісії

Сергій КАРПЕНКО – депутат міської ради, голова комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, директор КП «Архплан» Малинської міської ради

Ігор МАЛЕГУС
– депутат міської ради, радник міського голови

Алла СІЛІМІНЧУК – начальник відділу доходів фінансового управління виконкому міської ради

Михайло ПАРФІНЕНКО – начальник юридичного відділу виконкому міської ради

Анна ДЕНЯЧЕНКО – начальник відділу містобудування та земельних відносин, головний архітектор Малинської міської ради

Тетяна ТКАЧЕНКО – головний державний ревізор-інспектор Коростенського відділу ГУДПС в Житомирській області  (за згодою)

Людмила ХАРИТОНЧУК – головний спеціаліст відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області (за згодою)

Володимир НИЧИПОРЕНКО – заступник начальника поліції № 1 з превентивної діяльності Коростенського РУП ГУ НП в Житомирській області, майор поліції (за згодою)

Євгеній ВОЗНИЙ – начальник 13 ДПРЧ 3ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області (за згодою).

Принагідно зазначимо, що у Малинській мерії на постійній основі працює депутатська бюджетна комісія, яка розглядає перед сесією проєкти рішень, що стосуються видатків. Але, схоже, у мерії вирішили укріпити позиції у новий спосіб.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини