Домашнє насильство: у Малині поліція та соцслужба шукали спільні механізми протидії

Правоохоронці обговорили із соцпрацівниками заходи, які допоможуть вчасно реагувати на випадки насильства.

У понеділок, 24 травня, співробітники відділення поліції №1 зустрілись із Малинським міським центром соціальних служб, щоб обговорити методи реагування на насильство. Про це повідомили у пресслужбі відділення поліції №1 Малина.

Під час наради розглянули, які зараз існують механізми захисту жертв від насильників та яким чином можна запобігти таким випадкам. Спільно із поліцією соцпрацівники також обговорили, як можуть ефективніше реагувати на випадки жорстокості  та як належно розслідувати факти насилля. Важливо також, щоб кривдників могли притягувати до відповідальності.

Під час наради напрацювали механізми, які допоможуть вчасно реагувати на жорстокість

Зауважимо, що, за статистикою, у світі від фізичного насильства потерпає кожна п’ята жінка. Миритись із образами та приниженням доводиться кожній третій. Окрім фізичного насилля, розрізняють ще психологічне, економічне та сексуальне. Від насильства страждають як жінки, так і чоловіки.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини