Завтра депутати Малинської міської ради зберуться на сесію

Засідання відбудеться наживо у приміщенні міськради

У п’ятницю, 16 вересня, депутатський корпус Малинської міської ради збереться на чергове пленарне засідання. Початок – о 16:00, у великій залі адмінприміщення, що на пл.Соборній, 6а.

Відповідне розпорядження про скликання сесії мер Олександр Ситайло підписав ще 12 вересня.

На розгляд ради винесли 29 питань. Принаймні, цей перелік декларують у відповідному розпорядженні мера.

Так, розглянуть питання про заміщення депутата міськради. Ми писали раніше, що тепер у ряди обранців приєдналася 62-річна Валентина Єнько. Вона працює вчителькою Малинського ліцею №1 імені Ніни Сосніної. Заступила Марію Будник.

У переліку також питання про надання дозволу АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» (філія «ІГЗК») на розробку детального плану території на ділянці нашої громади.

Окрім цього, депутати розглянуть проєкт рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Малинської міської територіальної громади» 20 загиблим землякам-військовослужбовцям.

Планують також винести на голосування питання про ліквідацію Ксаверівської початкової школи.  Як пояснив MALYN.MEDIA начальник управління освіти Віталій Коробейник, таке рішення приймають через недостатню кількість учнів у класах. Дітей переводять у Недашки. Також у порядку денному є проєкт рішення про створення у Ксаверові дошкільного закладу «Малятко» як окремої юридичної особи.

Детальний перелік питань – ТУТ

Нагадаємо, що востаннє депутати збиралися наживо ще у липня. 6 вересня проводили позачергову онлайн-сесію.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини