У Малині депутатів збирають на позачергову сесію: будуть вирішувати таємне бюджетне питання

Що саме будуть розглядати – не «світять»

Завтра, 3 лютого, депутатів Малинської міської ради збирають на позачергову сесію. Засідання відбудеться о 16:00 в адмінприміщенні мерії.

Відповідне розпорядження видав міський голова Олександр Ситайло. На сайті мерії також опублікували оголошення-анонс про проведення пленарного засідання.

Однак, за старою гарною традицією, знову «забули» вказати, що саме стало причиною для події. Вірніше, не так: причину вказали, але поверхнево.

«Депутати розглянуть питання про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2023 рік», — пишуть у новині.

На офіційний сайт завантажили також сам проєкт рішення, але без додатків. Тому дізнатися, що там завтра будуть ділити-перерозподіляти – не можемо.

Інтригує, до слова, і назва файлу проєкту рішення: «rich_proekt» (з англ. — «багатий_проєкт»). Може, то так у регламенті прописано…

Трохи більше по темі позачергових сесій — тут.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини