Чи вартує 4 млн: у Малині утворили комісію, яка оцінить відбудовану тимчасову переправу

У складі – виключно міські посадовці та депутати

На початку травня міський  голова Малина Олександр Ситайло підписав розпорядження, яким погодив утворення комісії, яка буде «приймати роботу» (чи вже прийняла) на відбудованій тимчасовій переправі, яку згідно з договором обіцяли здати 5 травня.

«Утворити комісію щодо прийняття послуг з облаштування тимчасового об’їзду та пішохідного переходу  через річку Ірша і затвердити її склад згідно з додатком. Комісії здійснити обстеження (…) на предмет належного та повного виконання умов договору», — йдеться у розпорядженні.

Акт приймання робіт доручили підписати начальнику управління ЖКГ Василю Приходьку. Щоправда, після того, як комісія дасть позитивний висновок. У склад комісії ввійшло вісім членів.

Зокрема, два заступники міського голови Віктор Гвоздецький та Павло Іваненко. А також головний спеціаліст з питань цивільного захисту Василь Добровольський, депутат міськради й директор ТОВ «Малин Енергоінвест» Сергій Карпенко, секретар міськради Василь Майстренко. Членами комісії також зазначені депутат міськради Сергій Сафранчук, Микола Поліновський, який є членом виконкому та очолює КП «Малин», та Олександр Осадчий, начальник управління регіонального розвитку.

Нагадаємо, 5 травня у Малині вже припинили рух по греблі. Транспорт може рухатися об’їзним шляхом та по тимчасовій переправі.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини