Малинські поліцейські розповіли про роботу в час війни. ВІДЕО і ФОТО

Працівники поліції постійно патрулюють вулиці, ловлять мародерів та фіксують наслідки бомбардування

MALYN.MEDIA — наш телеграм канал

У Малинському відділенні поліції, як і практично у кожному підрозділі Головного управління Нацполіції Житомирщини, правоохоронці у цілодобовому режимі несуть службу. Вже сімнадцятий день поспіль вони постійно патрулюють вулиці та реагують на звернення, 90% з яких – пов’язані з діями агресора.

«Усі наші поліцейські нині об’єднані єдиною метою – боротись і захищати свою країну. Виклики отримуємо і відповідно реагуємо, більшість звернень людей надходить безпосередньо на мобільні наших працівників. Максимально швидко намагаємось прибувати і допомагати людям», – розповів начальник Малинського відділення поліції №1 Сергій Цівончук. 

Сергій Цівончук

Він пригадує, зокрема, випадок, який трапився 2 березня. Тоді під час патрулювання поліцейські затримали у Малині мародера, який намагався викрасти з магазину алкоголь, цигарки та гроші.

«Ми тоді оперативно розповсюдили цю інформацію у ЗМІ та соцмережах. Пояснили, яка відповідальність за це загрожує. І нині жодного схожого інциденту ми не маємо. Думаю, спрацювала превентивна складова», – каже Сергій Цівончук.

Керівник поліції відзначає, що 90% повідомлень  стосуються подій, пов’язаних із агресією ворога. Згадує вечір 6-го березня, коли ворог з повітря атакував мирний Малин. Зруйнував міст, знищив військкомат, пошкодив місцевий храм, будівлю мерії, суду тощо.

Говорить і про 8 березня, коли у результаті бомбардування у с. Малинівці загинула родина з 5 людей, серед них двоє однорічних малят та 13-річна дитина. На другий день після цього випадку під завалами знайшли ще одну, шосту, жертву. Загалом у Малинській громаді від рук окупантів загинули вже семеро осіб.

Відео Нацполіції Житомирщини

В останні дні обстрілювали також кілька сіл Малинщини: Українку, Гамарню, Морозівку, Буда Вороб’ї, Старі Вороб’ї та інші. 

Читайте також – Будні війни у Малині та громаді: розмова з Олександром Ситайлом.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини