Ворог підірвав у Малині військкомат: є загиблий

Авіаудар стався близько 21:00

Ввечері, 6 березня, близько 21:00 були нанесли авіаудари по Коростеню, м. Овручу та Малину. У Малині зруйнували двоповерхову будівлю військкомату, що на площі Соборній, 1.

Про це повідомив радник міністра МВС Антон Геращенко.

Знищено три автомобілі, попередньо загинула одна людина та постраждало ще троє.

Читайте також — Наслідки авіаудару у Малині. ФОТО

«Вибуховою хвилею пошкоджено вікна 13 ДПРЧ (знаходиться 100 м від Військкомату), жертв та постраждалих від особового складу немає», – йдеться у повідомленні.

Малинський Об’єднаний Міський Військовий Комісаріат

Водночас в Овручі зруйновано двоповерхову будівлю центру зайнятості та вибуховою хвилею пошкоджено вікна в трьох п’ятиповерхових багатоквартирних житлових будинках. Попередньо постраждала 1 особа. Від ДСНС залучено 11 осіб та 2 од. техніки, пише Овруцька міська рада.

За попереднім оглядом пошкодження зазнали квартири в 8 багатоповерхових будинків, близько 5 приватних будинків (1 – повністю зруйновано, 2 – в аварійному стані), приміщення ЦНАПу, ЦДЮТ, Овруцької міської лікарні та вщент зруйновано приміщення Овруцького центру зайнятості. За попередніми даними жертви серед населення відсутні, здебільшого завдячуючи тому, що люди перебували у відповідних укриттях.

У Коростені пошкоджені вікна в будівлі ЗОШ №2. Попередньо постраждала 1 особа. Від ДСНС залучено 3 особи та 1 од. техніки.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини