На «Варшавці» іномарка перекинулася та злетіла у кювет: водійка у реанімації

Автомобіль зіштовхнувся з колесовідбійником

Увечері у середу, 3 квітня, на трасі Київ – Ковель — Ягодин у Коростенському районі трапилася ДТП з потерпілими.

Про це повідомило Коростенське районне управління поліції Житомирщини.

Правоохоронці уточнюють, що аварія трапилася поблизу села Малої Зубівщини. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції.

«Близько 19:15 автомобіль «Hyundai», за кермом якого перебувала 42-річна жителька Коростенської громади, рухаючись у напрямку Києва, зіткнувся з колесовідбійником. Унаслідок цього авто кількаразово перекинувся та потрапив у кювет», — розповідають у поліції.

Водійка та 22-річна пасажирка отримали серйозні травми: їх госпіталізували у реанімаційне та хірургічне відділення.

У поліції по цьому випадку відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. За цією статтею  КК України суд може призначити покарання у вигляді позбавлення  волі  на  термін  від  трьох до восьми років,  з позбавленням права керувати.

За березень у Житомирській області сталися майже 60 ДТП з потерпілими, у яких загинули 8 людей. Основними причинами скоєння дорожньо-транспортних пригод із травмованими та загиблими стали: перевищення водіями транспортних засобів встановленої швидкості руху, порушення правил маневрування, порушення правил проїзду пішохідних переходів, виїзд на смугу зустрічного руху, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть та перехід пішоходами проїжджої частини в невстановленому місці, а також керування напідпитку.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини