На Коростенщині мопедист збив 11-річну дівчинку та втік

Дитину госпіталізували у лікарню

ДТП трапилась у суботу, 11 вересня, близько 21:00 у селі Холосне, що у Коростенському районі. Мопедист збив дівчинку, яка стояла на узбіччі.

Про випадок повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Житомирщини.

«Попередньо водій мопеда, рухаючись по вул. Центральній у селі Холосному, здійснив наїзд на місцеву жительку, яка стояла на узбіччі. Після цього водій втік з місця ДТП», – уточнюють у поліції.

Унаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у Коростенську лікарню.  У поліції відкрили кримінальну справу за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Поліцейські зараз з’ясовують обставини ДТП. Про те, чи знайшли водія, не повідомляють.

Нагадаємо, що до жовтня на Малинщині триває акція «Мопед», мета якої попередити ДТП. Поліцейські зупинили вже майже 20 водіїв, які не мали прав чи були п’яними.

Читайте також – ДТП в Малині: 16-річний мотоцикліст зіткнувся з електроопорою.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини