ДТП в Малині: 16-річний мотоцикліст зіткнувся з електроопорою

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 червня близько 16:30 по вул. Чорновола у Малині.

Унаслідок зіткнення з електроопорою підліток отримав тілесні ушкодження та нині перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Поліцейські з’ясовують всі обставини події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що водій мотоцикла «Вайпер», 16-річний місцевий житель, рухаючись вулицею та намагаючись розминутися із зустрічним транспортом, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на електроопору. У результаті ДТП хлопець отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до реанімаційного відділення місцевої лікарні», — йдеться в повідомленні.

Шановні учасники дорожнього руху! Зверніть увагу, що найчастіше у ДТП страждають люди, які у низці випадків не мають відповідних навичок безпечно керувати даним транспортом, не перевіряють його справність.

Водночас поліцейські нагадують про законодавчі обмеження щодо керування транспортними засобами. Зокрема, для керування мототранспортом необхідно мати посвідчення водія відповідної категорії, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та номерні знаки.

Підготовка водіїв категорій А1 (мопеди, моторолери та інші двоколісні ТЗ з об’ємом двигуна до 50 куб. см або електродвигуном до 4 кВт) та А (мотоцикли (у т.ч. з боковим причепом) та інші двоколісні ТЗ з об’ємом двигуна 50 куб. см і більше або електродвигуном 4 кВт і більше) проводиться для осіб, які досягнули 16-річного віку.  Для категорії В1 (квадро- і трицикли, мотоколяски та інші триколісні (чотириколісні) ТЗ, з максимальною масою не більше 400 кг) – для осіб, які досягнули 18-річного віку.

Тож будьте розважливими та дбайте про безпеку!


Раніше MALYN.MEDIA писав, що в Малині на «фабричному» перехресті сталося ДТП з травмуванням мотоцикліста.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини