У Малина з’явилося місто-побратим – Бауска

Бауска одразу придбала для Малинської громади автобус

У Малина відтепер є місто-побратим – Бауска у Латвії. Днями наша делегація повернулася із відрядження, де мери обох міст підписали спеціальну угоду.

Про це повідомив міський голова Малина Олександр Ситайло.

«Маємо підписану угоду між наші містами. Завдяки цьому, місто Бауска вирішило допомогти Малинській громаді. Виділила кошти та придбала автобус, який найближчим часом прибуде до нас. Дуже вдячні громаді Бауска та її меру Айварсу Окманісу за теплу зустріч та підтримку у такий нелегкий для нас час», – написав у фейсбуці Олександр Ситайло.

Він також наголосив, що Латвія не стоїть осторонь у цій кривавій війні. Її уряд, муніципалітети та громадяни надають Україні військову та гуманітарну допомогу. Також приймають наших людей, які виїхали з гарячих точок України.

«У громаді Бауска проживає близько 300 біженців, яким забезпечують гарні умови та надають психологічну реабілітацію. Ще отримали малюнки від школярів міста Бауска на знак підтримки України в нелегкій боротьбі. Віримо, що дуже скоро, після перемоги, гостинно приймемо делегацію із міста-побратима Бауска у мирному безпечному Малині», – додав на завершення мер.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини