Микола Корнійчук пішов з посади директора «Малин Енергоінвесту»

20 січня був його останнім офіційним робочим днем

ТОВ «Малин Енергоінвест», яке нині на межі банкрутства, залишив багаторічний директор – Микола Корнійчук. Цього понеділка він написав заяву на звільнення у зв’язку з виходом на пенсію і тимчасово передав справи своєму заступнику – Петрові Дожуку, помічнику Тетяни Грищенко, якого призначили три місяці тому.

Зазначимо, що Корнійчук залишає підприємство не в найкращі його часи – суми заборгованостей «Малин Енергоінвесту» сягають кількох десятків мільйонів гривень.

Наприкінці минулого року у мерії, яка сьогодні є єдиним засновником цього комунального підприємства, ініціювали створення комісії «ревізорів», які мали проаналізувати роботу цього ТОВ.

 Також, щоб витягти з боргів «Малин Енергоінвест», місто планує закрити всі комунальні котельні – на Бамі, Черемушках та паперовій фабриці. Мешканців міста вже публічно закликали переходити на індивідуальне опалення.

Хто прийде на місце Корнійчука – поки що остаточно невідомо, у кулуарах обговорюють декілька персон на цю посаду.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини