«Засланці»: справжня ціна доріг від ЗЕ-команди

Покращення з присмаком «крадівництва»

Перед тим, як переглянути відео, обов’язково перегляньте матеріал Чому боги мовчать: асфальтувати проспект Машинобудівників не будуть — «немає потреби».

Там йдеться про скасування тендеру з проведення робіт по асфальтуванню вулиці у Малині.

Після того, як ви згадаєте, що ми писали раніше, можете переглянути відео проєкту Борислава Берези «Засланці».

На прикладі Житомирської області канал «Засланці» показав, що не так із дорожніми тендерами та чому їх скасовують.

Відео каналу “Засланці”

А тепер повернемося у Малин.

У 2022 році Малин може побачити небачені дорожні роботи. У планах і міст через річку Ірша (65 млн грн) і той же проспект Машинобудівників за понад 29 млн грн (у скасованому тендері вартість робіт складала 21 млн грн).

Під маркою «Великого будівництва» відремонтують «Дем’яна Бєдного».

Вже проведено тендери на ремонти вулиць:

Тендер «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Нахімова м. Малин Коростенського району Житомирської обл.» — 289 990 грн, переможець ТОВ «АСФАЛЬТ ПЛЮС».

Тендер «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Толстого м. Малин Коростенського району Житомирської обл.» — 1 699 999 грн, переможець Приватне підприємство «ЄВРОБУД-9».

Оголошено тендери на проведення робіт:

Тендер «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Чехова в м. Малин Коростенського району Житомирської області» — 2 129 227 грн.

Тендер «Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Петровського в м. Малин Коростенського району Житомирської області.» — 1 963 726 грн.

Тендер «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Кримського м. Малин, Коростенського району Житомирської обл.» — 15 446 996 грн.

Одним словом — гроші будуть литися річкою.

А ще, нагадаємо, такі гарні часи настали, що в селі Баранівка збудують дитячий майданчик за 650 тисяч грн

Такі от покращенням, але з присмаком «крадівництва». Погляньте на той же «проспект» Машинобудівників. У 2016 році вартість робіт була визначена у 7.3 млн грн. Тепер маємо 29 мільйонів.

А ще хочуть ремонтувати за 15 мільйонів вулицю Кримського, і головне — навіщо? Де тут раціональне зерно? Може, себе вмовляти, що це не за наші гроші, то хай буде… Та хіба не за наші?

Водночас на фоні такого фінансового феєрверка ми бачимо постійне скорочення у Малинській громаді об’єктів соцкульту та закладів освіти.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини