Вперше за добу від COVID-19 померли 700 українців

Це найвищий показник від початку пандемії

Впродовж останньої доби в Україні зафіксували 734 смерті від коронавірусу. Такий показний за усі півтора роки епідемії в наші державі найвищі. Попередні пікові показники фіксували 21 жовтня – 614 смертей, 20 жовтня – 546 смертей, та 18 жовтня – 536 смертей. При цьому 94%, не отримали жодної дози антиковідної вакцини.

За даними Центру громадського здоров’я, найбільше летальних випадків трапилося в Херсонській, (88), Запорізькій (55) та Дніпропетровській (49) областях. У Житомирській області впродовж минулої доби зафіксували 30 летальних випадків.

Водночас коронавірус діагностували у 19 120 людей. Вилікувалися – 9 738 людей.

Зараз в Україні домінує штам коронавірусу «Дельта», смертність від якого серед невакцинованих людей в 11 разів вища, ніж серед вакцинованих. Загалом лікарі по всій Україні спостерігають збільшення кількості важких хворих у реанімаційнихвідділеннях. Фактично всі вони – невакциновані.

Раніше Видання MALYN.MEDIA з’ясувало, яка ситуація із вакцинацією у місті у головного лікаря КНП «Малинський центр ПМСД» Олександра Андрійцева і підготувало корисну інформаційну довідку.

Читайте також – Вакцинальний центр у Малині переїхав у нове приміщення.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини