Вакцинальний центр у Малині переїхав у нове приміщення

Тепер жителів Малинської громади вакцинують у приміщенні, де раніше працювала жіноча консультація

У місті триває вакцинальна кампанія. Аби уникнути скупчення людей,  пункт щеплення КНП «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» переїхав у приміщення, де раніше працювала жіноча консультація. Пункт вакцинації нині працює у приміщенні поліклініки, на вулиці Суворова, 83.

Про це повідомили у пресслужбі Малинської міськради.

«Це дає можливість уникнути контакту хворих, які звертаються за медичною допомогою, зі здоровими людьми. Сьогодні нашими медиками провакциновано майже 12 тисяч охочих. Найбільше — вакциною «Пфайзер», – повідомляюсь медики.

Зараз доступна вакцина «Пфайзер» і «АстраЗенека». Другу дозу вакцину можна отримати й тим, хто перший раз вакцинувався «Короноваком».

Для того, аби записатися на щеплення, телефонуйте своїм сімейним лікарям або до реєстратури «Малинського центру первинної медико-санітарної допомоги». Відповіді на усі питання про вакцинацію у Малині у матеріалі MALYN.MEDIA.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини