У новому медпункті на Бамі приймають два сімейні лікарі

Тут ви можете зробити кардіограму, визначити рівень цукру у крові, виміряти артеріальний тиск

Другий тиждень у Малині працює медичний пункт КНП «Малинський Центр ПМСД» ММР (на Бамі). Розташований заклад  у приміщенні аптеки по вулиці Огієнка 65.

У новій установі мешканці міста зможуть отримати консультацію та пройти базові обстеження. Ви можете пройти ЕКГ (кардіограма), визначити рівень цукру у крові, виміряти артеріальний тиск. На місці також буде змога отримати рецепти на «Доступні ліки». Тут також є медична сестра денного стаціонару.

Як уточнили в закладі, всі послуги безкоштовні для пацієнтів поліклініки.

«Ви маєте чудову нагоду заключити (перезаключити) декларацію – вам необхідно мати при собі: паспорт, ідентифікаційний номер та телефон», — зазначили у повідомленні.

Графік прийому сімейних лікарів :

Понеділок з 8:30 – 13:00

Фещенко Михайло Володимирович.

Середа з 14:00 – 18:00 та

П’ятниця з 8:30 – 13:00

Метельов Олексій Борисович.

Номер телефону для довідок та запису — 097-700-72-85.

Принагідно, реєстратура поліклініки працює у будні та в суботу, з 8:00 – 18:00 (субота до 15:00). Телефон: 096-66-38-455, 5-13-28.

Раніше головний лікар КНП «Малинський центр ПМСД» Олександр Андрійцев наголошував, що відкриття медпункту  — важливий крок для закладу. За один день прийому у медпункті зможуть надавати допомогу близько 20 пацієнтам.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини