У Малині запрацює «Медичний пункт на Бамі»: подробиці від головного лікаря

За день прийому заклад обслуговуватиме до 20 пацієнтів

Вже з понеділка, 17 жовтня, у Малині відкриє двері новий медичний пункт. Цей заклад буде підрозділом КНП «Малинський Центр ПМСД» і працюватиме за адресою вулиця Огієнка, 65, у приміщенні аптеки.

Як уточнив MALYN.MEDIA головний лікар КНП «Малинський центр ПМСД» Олександр Андрійцев, у новій установі мешканці міста зможуть отримати консультацію та пройти базові обстеження.

«Це важливий крок для нашого закладу, ми розширяємося. Медпункт на Бамі допоможе оперативно закривати потреби населення. Щоправда, поки що заклад працюватиме тричі на тиждень. Вестимуть прийоми три сімейні лікарі. Ви також зможете пройти ЕКГ (кардіограма), визначити рівень цукру у крові, виміряти артеріальний тиск. На місці також буде змога отримати рецепти на «Доступні ліки», — зазначив Олександр Андрійцев.

З його слів, за один день прийому у медпункті зможуть надавати допомогу близько 20 пацієнтам.

«Візьмемо, до прикладу, сусідню Польщу. Там лікар приймає в середньому 10 пацієнтів. Тому, це адекватна цифра. Це все одно буде зручніше для мешканців, які живуть неподалік. Через деякий час проаналізуємо потреби, і, можливо, навіть збільшимо кількість медиків», — додав Андрійцев.

Новий пункт працюватиме з 8:30 – 13:00 (понеділок, середа, п’ятниця). Робота денного стаціонару: з 8:30 – 16:00 щоденно (крім вихідних субота, неділя).

Запис буде відбуватися телефоном. Конкретний номер обіцяють повідомити з понеділка. Принагідно, реєстратура поліклініки працює у будні та в суботу, з 8:00 – 18:00 (субота до 15:00). Телефон: 096-66-38-455, 5-13-28.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини