У Малині можна буде вакцинуватись у відділенні Укрпошти

Щепитися можна бути у відділенні на вулиці Грушевського, 20

Від сьогодні жителі Житомирщини зможуть вакцинуватися проти коронавірусу і відділеннях Укрпошти. Доступна така послуга буде та у Малині.

Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.

«У 26 відділеннях Житомирської області працюватимуть тимчасові пункти імунізації для пенсіонерів. За наявності достатньої кількості вакцини також зможуть зробити щеплення й інші охочі жителі», ‒ йдеться у повідомленні.

Так, у Малині ця послуга буде доступна у відділенні на вулиці Грушевського, 20. На сайті компанії вказано, що для відвідувачів пошта відкрита щодня від 8:00 до 19:00. Субота та неділя – вихідні дні. Поки що в адміністрації не уточнюють, чи в усі дні працюватиме тимчасовий пункт вакцинації. Час роботи ще визначають і обіцяють попередити згодом.

Спільно із керівництвом Малинської поліклініки журналісти MALYN.MEDIA підготували інформаційну довідку із відповідями на найпоширеніші питання, які стосуються вакцинації у місті. Про те, де можна вакцинуватися, які сироватки доступні, як викликати мобільну бригаду додому  – читайте за посиланням.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини