Малинець вночі викрав мікроавтобус, щоб перевезти свої речі

Чоловік переконував поліцейських, що згодом планував повернути авто власнику

У ніч на 7 жовтня до місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 26-річного жителя Малина про зникнення його автомобіля «Ford Transit». Поліцейські помітили та зупинили авто на одній з вулиць міста. За кермом був 33-річний малинець.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Житомирщини.

До правоохоронців звернувся місцевий мешканець, який повідомив по викрадення автівки. Напередодні ввечері чоловік залишив авто під будинком, бо планував вночі зустріти з роботи дружину. Утім близько 2:00 виявилось, що машина зникла.

На вкраденому автомобілі чоловік перевозив речі

«Поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили мікроавтобус, на одній з вулиць міста. Тож транспортний засіб зупинили для перевірки. За кермом виявився 33-річний місцевий житель. Його доставили до поліційного відділення для з’ясування всіх обставин», – розповідають у поліції.

Чоловік визнав свою провину та пояснив, що скористався чужим транспортним засобом, аби… перевезти речі. Мовляв, згодом збирався повернути його на місце.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини подій. Відкрили кримінальне провадження за статтею про викрадення авто. Чоловікові обирають запобіжний захід. Якщо його вину доведуть, йому загрожує від трьох до п’яти років тюрми.  

Читайте також – На Житомирщині з маршрутки викрали пакунок з півтора мільйонами гривень.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини