Житомирська облрада: про «обмежений доступ» пам’ятають, про маски забули

29 липня відбудеться п’ята чергова сесія Житомирської обласної ради.

Президія затвердила 50 питань порядку денного для розгляду на сесії, яку будуть транслювати наживо на YouTube-каналі облради.

Про це 26 липня повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

«Під головуванням Володимира Федоренка, голови постійних комісій та голови фракцій на президії розглянули основний перелік питань, узгодили окремі питання та проєкти рішень, обговоривши ті проєкти, до яких були пропозиції чи зауваження профільних комісій. Участь у президії взяли заступники Олег Дзюбенко та Володимир Ширма, перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко, керівники профільних структурних підрозділів ОДА. 5-та сесія обласної ради восьмого скликання відбудеться у режимі обмеженого доступу, засідання сесії транслюватиметься наживо на YouTube-каналі Житомирської обласної ради», – йдеться у повідомленні.

Як бачимо з фото, жодна людина під час президії не користувалася захисною маскою. Разом з тим сесія пройде у режимі обмеженого доступу через карантинні обмеження.

Розпорядження про скликання сесії голова обласної ради підписав 12 липня, про карантинні обмеження в ньому не йшлося.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини