На Житомирщині розробили туристичні мапи з відомими особистостями

У межах проєкту «Житомирщина в особистостях» для шести міст області розробили туристичні мапи з зображеннями, пов’язаних із ними відомих постатей.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру Василь Кравчук.

«Туристичні мапи для перших шести міст Житомирської області ми розробили під час карантину в рамках проєкту «Житомирщина в особистостях». На лицьовому боці зображена відома особистість, пов’язана з містом, а на звороті – мапа та QR-коди, які ведуть на аудіогід. У розробленні мап брала участь дизайнерка Анна Рогаль», – зазначив Кравчук.

За його словами, на туристичній мапі Житомира зображений Сергій Корольов, Новоград-Волинський представляє Леся Українка, Коростень – княгиня Ольга, Бердичів – Оноре де Бальзак, Малин – Микола Миклухо-Маклай, Олевськ – Тарас Бульба-Боровець.

Листівки з мапами наразі доступні у форматі А5, а ще їх планують надрукувати у форматах А3, А4, А6. У майбутньому мапи друкуватимуть і англійською мовою.

Туристичні мапи будуть розповсюджувати в турінфоцентрах та музеях області.

Читайте також – У Малині встановлять туристичні вказівники.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини