Сергія Фурника призначили керівником робіт із ліквідації наслідків обстрілів на Малинщині

Буде «забезпечувати проведення першочергових рятувальних робіт»

На останньому засіданні міськвиконкому у Малині ухвалили рішення, яким призначили керівника робіт за ліквідацією наслідків обстрілів на території громади. Ним став перший заступник міського голови Малина Сергій Фурник, який обіймає цю посаду з лютого.

Мета рішення – «виконання комплексу заходів та робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також для безпосереднього управління аварійно-рятувальними та іншими невідкладними роботами під час виникнення будь-якої надзвичайної ситуації».

Відтак, Сергію Фурнику доручили забезпечити проведення першочергових рятувальних робіт на території Малинщини. Контроль за цим рішенням мер залишив за собою.  

Раніше цей напрямок курував заступник міського голови Віктор Гвоздецький. До речі, у липні при Малинській мерії створили комісію, яка має обстежувати пошкоджені будинки – і головою тоді власне призначили Гвоздецького. Окрім нього, до складу ввійшли четверо міських посадовців.

До слова, біографії Сергія Фурника досі немає у відповідному розділі на сайті мерії (тут все, як завжди…)

На одному із засідань виконкому затвердили список руйнувань. На території Малинської громади встановили майже тисячу таких об’єктів.

Катерина Гончаренко
Катерина Гончаренко
Журналістка, оглядачка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини