«Декларативне» від депутатів Малинської міської ради

Кінотеатр, калюжа, звернення, інвентаризація

В «архіві» прийнятих рішень 33-ї сесії Малинської міської ради деякі відсутні. Якщо поглянути на протоколи поіменного голосування депутатів ради, то можемо виявити «зайві» голосування.

Зауважимо, що окрім звичайного голосування (прийняття рішень), законодавством передбачено ще й процедурні голосування: про порядок виступів, про час для виступів, про перерву тощо. І зазвичай на таке протоколи не складають. Але якщо вже є протокол, то відповідно має бути й рішення.

Наразі маємо декілька голосувань з неоприлюдненими рішеннями.

«Про доручення Івашину Л.М. вивчити питання “Про вилучення приміщення колишнього кінотеатру та землі під ним на потреби бомбосховища”, підтримати рішення земельної комісії».

«Про підготовку рішення про інвентаризацію храмів».

«Звернення до установ та депутатів всіх рівнів щодо недопущення розміщення кар’єру на місці водойми “Калюжа”».

«Про звернення до Асоціації міст України щодо… (нерозбірливо, рукописний текст)»

По кожному з цих питань було б цікаво побачити детальнішу інформацію та ознайомитися з рішеннями. Але потрібні документи десь загубили…

Схоже, в регламенті ради варто було б прописати й «декларативні» голосування, бо щось таке з’являється час від часу.

От як, наприклад: «Вийти з московського патріархату або покинути храми». Це поза межами депутатської компетенції, але звучить гарно: «за все хороше проти всього поганого». А з інвентаризацією храмів, то вже ближче до реальності.

Те, що у фейсбуці чутно, як відібрати кінотеатр у недбайливого власника, у протоколі поіменного голосування читається як «вивчити питання». А чи не можна це зробити без рішення сесії? Хто зна…

Звернення щодо «Калюжі» схоже на лозунг, а не на рішення ради. А час йде. Повідомлення про оцінку впливу на довкілля опубліковане 15 грудня…

Чекаємо оприлюднення документів.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини