Малинська поліція розшукує свідків ДТП із потерпілими

Обидві аварії трапилися восени цього року

Співробітники відділення поліції №1 Малина розшукують очевидців двох аварій. Поліції не вистачає свідчень очевидців для розслідування справи.

Одна ДТП трапилася 10 жовтня, близько 18:30 у Малині на вулиці Грушевського,86. Тоді водій марки «ВАЗ 2107» здійснив наїзд на велосипедистку – Світлану Биченок. На другий день, о 10:43 жінку госпіталізували у лікарню. У поліції відкрили кримінальну справу за ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Інша аварія сталася близько 12:49 14 вересня. Тоді поблизу села Українки Малинської громади зіштовхнувся ВАЗ із вантажівкою «Scania». 70-річний водій «жигулів» Володимир Гурський загинув на місці. За цим інцидентом в поліції також відкрили кримінальне провадження за ст. 286 ККУ.

«Просимо усіх, хто став очевидцем цих ДТП, надати свідчення за цими фактами. Для цього зателефонуйте за номером 068 1719399  або прийдіть за адресою м. Малин по вул. Захарченка 16»,  — закликали у відділенні поліції Малина.

Читайте також — На «Варшавці» біля Українки зіштовхнулися вантажівка та легковик: є жертва

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини