«Бальшой теніс» забирають в КП «Екоресурс» та віддають в УЖКГ

У Малині великий теніс з «повноваженнями замовника робіт»

На сайті Малинської міської ради оприлюднили проєкт рішення про «передачу й делегування». Мова ведеться про фабричний парк.

«Передати проєктно-кошторисну документацію та експертний звіт по проєкту “Реконструкція парку з розміщенням тенісного корту та благоустроєм території за адресою: вул. Неманихіна, 7 б у м. Малин, Коростенський р-н, Житомирська обл.”  балансовою вартістю 56309,00 грн. з балансу КП “Екоресурс” Малинської міської ради на баланс управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Малинської міської ради», — зазначено у проєкті рішення.

«Делегувати повноваження замовника робіт по проєкту “Реконструкція парку з розміщенням тенісного корту та благоустроєм території за адресою: вул. Неманихіна, 7 б у м. Малин, Коростенський р-н, Житомирська обл.” управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету Малинської міської ради».

Іншими словами, у КП «Екоресурс» забирають можливість розпоряджатися коштами, і, можливо, вони будуть лише виконувати те, що «наторгують» в УЖКГ. А може й не будуть…

Питання: для чого це все? Яка тут вигода для громади? Це неспроможність КП чи великий хист в закупівлях має управління ЖКГ?

Відповіді ми не маємо, й, очевидно, про таке не напишуть на офіційному сайті — там вас можуть відволікати єднанням, покладанням, співами й танцями, а гроші не люблять зайвого галасу.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини