На «Варшавці» під колесами вантажівки загинув велосипедист

У ДТП постраждав 47-річний місцевий мешканець

Вчора, 17 лютого, на трасі Київ-Ковель-Ягодин сталася смертельна аварія. Поблизу села Стремигород Коростенського району вантажівка збила велосипедиста.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирщини.

«Попередньо встановили, що близько 21:25 годин водій автомобіля «Вольво», 55-річний житель Києва, рухаючись трасою Київ-Ковель, вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався у попутному з ним напрямку. У результаті ДТП 47-річний велосипедист, житель Коростенського району, від отриманих травм загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють всі причини та обставини автопригоди. Водночас правоохоронці закликають учасників дорожнього руху бути максимально обережними під час зміни погодних умов. Кажуть, що опади та ожеледиця, туман та сутінки є додатковими факторами ризику.

Це не перший інцидент на «Варшавці» за цей тиждень. Як писав MALYN.MEDIA, на початку тижня п’яний водій вночі втікав від патрульних і ледь не вбив інспектора. А 16 лютого у фури під час руху відлетіло колесо та скотилося на зустрічну смугу, спричинивши аварію.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини