24 червня малинські депутати зберуться на чергову сесію: огляд проєктів рішень

Останні засідання проходили в режимі онлайн

Цього тижня, у п’ятницю, 24 червня відбудеться чергова сесія Малинської міської ради. Вперше від загострення війни обранці зберуться наживо, у малій залі адмінприміщення. Початок о 16:00.

Про це повідомила пресслужба Малинської мерії.

У порядку денному назбиралося чимало важливих питань. Це і бюджетні, і земельні, і також питання комунальної власності, освіти та дерусифікації.

Так, зокрема, депутатам пропонують підтримати збільшення складу виконкому. До наявних членів приєднається начальник юридичного управління Паршаков Олександр В’ячеславович. І тепер у персональному складі міськвиконкому буде 28 осіб.

З важливого – розглядатимуть також проєкт рішення щодо затвердження генплану Малина. Генплан враховує не тільки побажання інвесторів з погляду економічного розвитку населеного пункту й окремих його частин, але у ньому також розраховується площа районів житлової, промислової, комерційної, забудови, інженерна і соціальна інфраструктура. Резервується відповідні території під школи, дитячі садки, лікарні тощо. Генеральний план є головним видом містобудівної документації.

У переліку питань комунальної власності – прийняття на баланс комунальних підприємств міста будматеріалів, які мають використати на відновлення обстріляних будинків.

Також у списку низка питань про перейменування місцевих шкіл на ліцеї. Як вже писав MALYN.MEDIA, перша школа Малина замість довжелезної назви Малинський загальноосвітній навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей № 1 ім. Ніни Сосніної» І-ІІІ ступенів отримає назву «Малинський ліцей №1».

За таким же принципом перейменують другу, третю, четверту, п’яту та шосту школи Малина. Також з’явиться Луківський, Недашківський, Гранітненський та Малинівський ліцеї. Колишні школи стануть гімназіями у Нових Вороб’ях, Пиріжках, Українці.

Окрім цього, на розгляд депутатського корпусу винесуть питання про зміни до регламенту міськради. Зокрема, планують дозволити сесійні засідання у режимі відео- або аудіоконференцій на період війни.

Детальний перелік порядку денного:

1.Питання бюджету:

1.1. Про затвердження рішень виконавчого комітету.

1.2. Про внесення змін до бюджету Малинської міської територіальної громади на 2022 рік.

2. Питання земельних відносин:

2.1. Про затвердження Генерального плану м. Малин Житомирської області.

2.2. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, надання в оренду земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.3. Про припинення права користування, внесення змін у рішення, надання в оренду земельних ділянок, розташованих у м. Малині.

2.4. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення на території м. Малина.

2.5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.6. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

2.7. Про укладання договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, розташованих на території Малинської міської територіальної громади.

3. Питання комунальної власності:

3.1. Про прийняття в комунальну власність товарно-матеріальних цінностей.

3.2. Про тимчасове звільнення від сплати орендної плати за договорами оренди.

3.3. Про прийняття в комунальну власність будівельних матеріалів.

3.4. Про передачу дахової котельні на баланс ОСББ «Володимирська 26в».

4. Інші питання:

4.1. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради за 1 квартал 2022 року.

4.2. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради за 4 квартал 2021 року.

4.3. Про затвердження звіту про виконання фінансового Плану Комунального некомерційного підприємства «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради за 1 квартал 2022 року.

4.4. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Малинська міська лікарня» Малинської міської ради за 4 квартал 2021 року.

4.5. Про внесення змін до структури Комунального некомерційного підприємства «Малинська  міська лікарня» Малинської міської ради.

4.6. Про прийняття майна з балансу Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА у комунальну власність Малинської міської територіальної громади.

4.7. Про внесення змін до Регламенту Малинської міської ради 8-го скликання.

4.8. Про затвердження граничної чисельності працівників Комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Малинської міської ради.

4.9. Про  внесення змін до структури Малинської дитячо-юнацької спортивної школи.

4.10. Про внесення змін до штатного розпису комунальної установи «Малинський інклюзивно-ресурсний центр» Малинської міської ради. 

4.11. Про внесення змін до рішення двадцять третьої сесії восьмого скликання від 23 лютого 2022 року № 609.

4.12. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії восьмого скликання від 29 жовтня  2021 року № 486.

4.13. Про перейменування Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Житомирської області та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 2» Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.14. Про перейменування Малинського загальноосвітнього навчально-виховного комплексу «Школа-ліцей № 1 ім. Ніни Сосніної» І-ІІІ ступенів Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 1» Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.15. Про перейменування Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 3» Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.16. Про перейменування Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 4» Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.17. Про перейменування Малинської загальноосвітньої школи № 5 І-ІІІ ступенів та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 5» Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.18. Про перейменування Малинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 та затвердження Статуту Комунального закладу «Малинський ліцей № 6» Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.19. Про перейменування Луківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Комунального закладу «Луківський ліцей» Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.20. Про перейменування Нововороб’ївського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Нововороб’ївської гімназії Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.21. Про перейменування Пиріжківського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Пиріжківської гімназії Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.22. Про перейменування Гранітнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Гранітненського ліцею Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.23. Про перейменування Українківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Українківської гімназії Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.24. Про перейменування Недашківського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Недашківського ліцею Малинської  міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.25. Про перейменування Малинівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальношкільний навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області та затвердження Статуту Малинівського ліцею Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.26. Про перейменування комунального закладу «Ворсівська гімназія» Малинської міської ради та затвердження Статуту Ворсівської початкової школи Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.27. Про перейменування комунального закладу «Ксаверівська гімназія» Малинської міської ради та затвердження Статуту Ксаверівської початкової школи Малинської міської ради, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.28. Про виділ дошкільного навчального закладу «Лісова казка» з Недашківського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області.

4.29. Про виділ дошкільного відділення з Малинівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальношкільний навчальний заклад І-ІІІ ступенів» Малинської міської ради Житомирської області.

4.30. Про реорганізацію шляхом приєднання «Закладу дошкільної освіти «Капітошка» с.Українка» Малинської міської ради до Українківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Малинської міської ради Житомирської області, закріплення майна за закладом на праві оперативного управління.

4.31. Про внесення змін до рішення 1-ої сесії 8-го скликання 1-го пленарного засідання міської ради від 24.11.2020 № 10 «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу».

4.32. Про внесення змін до рішення від 26.03.2021 №263 «Про затвердження Положення про юридичний відділ виконавчого комітету Малинської міської ради у новій редакції».

4.33. Про внесення змін до рішення від 29.01.2021 №156 «Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Малинської міської ради 8-го скликання».

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини