У Радомишлі СБУ викрила чергового проросійського інтернет-агента

Паплюжив пам’ять загиблих українських воїнів та прославляв доблесть загарбників

На Житомирщині СБУ викрила чергового проросійського інтернет-агента, який прославляв доблесть рашистських загарбників та висловлював неповагу до Збройних Сил України.

Про це повідомив пресцентр управління СБУ в Житомирській області.

За даними досудового розслідування, деструктивний контент 50-річний житель Радомишля поширював у забороненій в Україні соціальній мережі.

У своїх публікаціях та репостах він паплюжив пам’ять загиблих українських воїнів, які боронять українські міста і села, та радів їхнім смертям.

Крім цього, пропагандист розповсюджував матеріали, де прославляв «подвиги» рашистської армії і окремих окупантів за вбивство українських воїнів.

У результаті обшуку у фігуранта справи вилучено мобільний термінал із доказами протиправної діяльності.Слідчі СБУ провадять досудове розслідування за ч.2 ст.436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Документування «пропагандиста війни» здійснювали співробітники СБ України в Житомирській області за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури.

Читайте також — На Житомирщині винесли перший в Україні вирок за колабораційну діяльність – винними визнано подружжя підприємців

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини