На Малинщині травмувався 26-річний водій скутера

Нині водій у лікарні

Вчора, 9 квітня, у ДТП потрапив 26-річний мешканець Малинщини. Не впоравшися з керуванням у с. Нові Вороб‘ї, водій скутера упав та травмувався. 

Про це повідомляє ГУ Нацполіції Житомирщини.

Попередньо встановлено, що близько 18:15, водій скутера «Хонда», 26-річний житель громади, рухаючись вулицею села, не впорався з керуванням та упав з транспортного засобу. З отриманими травмами у результаті ДТП чоловік був госпіталізований до лікарні. Нині усі обставини з’ясовують поліцейські. 

Водночас правоохоронці закликають водіїв двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Не виконуйте ризиковані маневри на дорозі. Дбайте про справність транспортного засобу.

 Обов’язково використовуйте  захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світловідбивних елементів або хоча б світлого одягу. Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини