У Малині попрощалися з 33-річним Андрієм Костюченком, який загинув під Бахмутом. ФОТО

В останню дорогу захисника проводжали всім містом

У четвер, 13 квітня, вулицями Малина проїхав траурний кортеж із тілом нашого земляка, 33-річного Андрія Вікторовича Костюченка. Загиблий мешкав у Слобідці Малинської громади.

Фоторепортаж опублікувала Малинська міська рада.

«В останню путь нашого захисника проводжали рідні, друзі, бойові побратими, керівництво громади та земляки – навіть ті, хто його не знав. Проводжали як справжнього Героя – на колінах», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Андрій Костюченко загинув 8 квітня у місті Бахмут під час артилерійського обстрілу зі сторони противника виконуючи бойове завдання із захисту своєї країни від рашистської навали. Йому назавжди буде 33…

Поховали Андрія Вікторовича у Слобідці.

Андрій Костюченко

Андрій воював ще в АТО, там отримав поранення у ноги. Довго проходив реабілітацію, мав пластини у ногах. Втім, коли почалася повномасштабна війна, пішов у лави ЗСУ добровольцем. Єдиний син у батьків…

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини