Підсилення рубежів на півночі Житомирщини: Німеччина допоможе з інженерним спорядженням

Частка українсько-білоруського кордону залишається одним із загрозливих напрямків

Третього листопада обговорили питання міжнародної підтримки, спрямованої на підсилення охорони державного кордону України з Надзвичайним і Повноважним Послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен та першим заступником голови Держприкордонслужби Володимиром Нікіфоренко. Зокрема основні напрямки такої співпраці з Німеччиною.

Про це повідомив голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Йдеться про поставки сучасної техніки та спеціалізованого інженерного спорядження для підсилення рубежів на півночі Житомирщини», – зазначив Бунечко.

За словами першого заступника голови Держприкордонслужби, таке співробітництво триває на постійній основі, а повномасштабна війна, яку розв’язала Росія проти України, розширила можливості обох сторін. 

Наприкінці зустрічі оглянули новий потужний екскаватор, придбаний за підтримки німецького уряду та вже поставлений для виконання завдань, які стоять перед прикордонниками на півночі Житомирщини. 

Частка українсько-білоруського кордону залишається одним із загрозливих напрямків, тому така техніка вкрай потрібна, і буде використовуватись для створення додаткових інженерних перешкод, будівництва укриттів, створення додаткового захисту для техніки та особового складу.

Додатково обговорили посилення співпраці з іноземними партнерами та сусідніми прикордонними службами, які активно моніторять ситуацію на прилеглих ділянках з Білоруссю та Росією.

Впевнені, що допомога міжнародних партнерів нашим військовим дозволить удосконалити оборонні засоби та зупинити російську агресію.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини