На війні загинув 48-річний мешканець Малина. ОНОВЛЕНО

Чоловік загинув у боях на Донеччині

Малинська громада знову у траурі. У боях з ворогом від тяжких травм загинув наш земляк, мешканець Малина – 48-річний Віталій Володимирович Марченко.

Про це повідомили у Малинській міській раді.

Війна забрала життя чоловіка минулого тижня, 8 вересня. Він був молодшим сержантом, водієм розвідувального взводу мотопіхотного батальйону.

У Малині проживав з 2014-го. Захищати Батьківщину пішов 25 лютого, відразу на наступний день від початку війни.

Поховають Віталія Марченка у Ксаверові, де поховані його батьки та проживають рідні.

Про дату та час церемонії прощання обіцяють повідомити згодом.


Як уточнив нашому виданню начальник третього відділу Коростенського РТЦК та СП підполковника Олександр Сердюк, сестра загиблого мешкає у Ксаверові. Дітей у Віталія Марченка не було…

Редакція MALYN.MEDIA висловлює щирі співчуття рідним і близьким воїна. Сумуємо разом з вами. Світла пам’ять!

Оновлено. По обіді стало відомо, що на передовій загинув ще один наш земляк. Внаслідок підриву на протитанковій міні поблизу н.п.Червоне Харківської області 11 вересня пішов з життя 35-річний Олексій Анатолійович Федоренко – молодший сержант, командир розвідувального відділення розвідувального взводу мотопіхотного батальйону, житель села Лісна Колона нашої громади.

***

Серпень – став одним з найбільш трагічних місяців для Малинської громади. Лише за офіційною інформацією на фронті загинули вісім наших земляків-військовослужбовців.

20 загиблим воїнам планують надати звання почесних громадян Малинської громади.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини