На Малинщині оголосили день жалоби: завтра прощатимуться із загиблими воїнами

На передовій загинули 48-річний Віталій Марченко та 35-річний Олексій Федоренко

У середу, 14 вересня, мешканці Малинської громади зможуть віддати останню шану загиблим на війні землякам. Труни з тілами воїнів просять зустріти живим коридором.

Так, орієнтовно о 10.00 на Соборній площі (від аптеки «Нікон» до центру міста) прибудуть кортежі із тілами Віталія Володимировича Марченка та Олексія Анатолійовича Федоренка.

Церемонія поховання 48-річного Віталія Марченка відбудеться у Ксаверові о 10:30. 35-річного Олексія Федоренка поховають у селі Лісна Колона. Початок орієнтовно о 13:00.

Також міський голова Малина Олександр Ситайло підписав розпорядження, яким 14 вересня оголосив днем жалоби.

«На знак скорботи за загиблими просимо приспустити Державний Прапор України на будинках i спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ i організацій громади», — йдеться дослівно у розпорядженні.

У цей день на території громади заборонено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у громадських місцях та громадському транспорті.

Олексій Федоренко загинув внаслідок підриву на протитанковій міні поблизу н.п.Червоне Харківської області 11 вересня. Віталій Марченко помер від тяжких травм, під час мінометного обстрілу біля н.п. Микільське Волноваського району Донецької області.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини