У Малині побувала заступниця міністра закордонних справ Естонії. ФОТО

Маріїн Ратнік оглянула пошкоджені ворогом локації

Малин відвідала заступниця міністра закордонних справ Естонської Республіки Маріін Ратнік.

Фотозвіт виклав у мережу народний депутат Арсеній Пушкаренко.

«Вона побувала в Малині – місті, що піддавалося жорстоким обстрілам ворога. Ознайомилась із реконструкцією малинського мосту, зруйнованого російською ракетою. Нагадаю, що цей об’єкт спільно відновлюють Україна й Естонія», – йдеться у дописі нардепа.

Маріін Ратнік ознайомилась із проєктом реконструкції Малинської музичної школи, будівля якої теж зазнала серйозних пошкоджень внаслідок ракетних ударів. Пишуть, що «Естонія розглядає можливість реконструкції цього об‘єкт»…

Окрім Малина, заступниця міністра також  оглянула зруйнований ворогом міст, вшанувала пам’ять воїнів Другого зимового походу проти більшовиків у селі Базар і відвідала церкву у відселеному внаслідок Чорнобильської катастрофи селі Кліщі.

На Овруччині Ратнік побувала на місці, де Естонія збудує новий дитячий садок – перший об’єкт відбудови України за іноземні кошти. Всі тендерні процедури вже завершені в Естонії. До кінця року розпочнеться будівництво нового дитячого садочка.

Крім того, провели нараду з представниками Житомирської ОВА, Коростенської РДА та головами північних громад Житомирської області.

Маріін Ратнік поінформувала, що найближчими тижнями до України прибуде чергова партія з 27 автобусів. Із них Житомирщина отримає 12, зокрема, Чоповицька громада, Білокоровицька громада, Словечанська ТГ, представники яких також узяли участь у нараді.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини