Спортсменка з Малина Єлизавета Кулаківська виборола бронзу на Чемпіонаті світу

У боротьбі за третє місце Єлизавета виграла в представниці Угорщини

Юна борчиня, вихованка Малинської ДЮСШ, Єлизавета Кулаківська здобула бронзову нагороду Чемпіонату світу U17, який стартував 25 липня у Римі і триватиме до 31 липня.

Про це повідомила Асоціація спортисвної боротьби.

У боротьбі за третє місце Єлизавета виграла в представниці Угорщини, яка є діючою чемпіонкою Європи та стала бронзовою призеркою!

«Вся спортивна спільнота вдячна Збройним Силам України за оборону нашої країни, – зазначила Асоціація спортивної боротьби на своїй сторінці у мережі Фейсбук. – Завдяки зусиллям ЗСУ молоді борці мають можливість тренуватись та виступати на головних стартах планети».

Минулого року дівчина отримала відзнаку в номінації «Лауреат спортивного 2021 року з олімпійських видів спорту». Її досягнення вагомі — впродовж півріччя вона стала чемпіонкою України та Європи, і виборола восьме місце у чемпіонаті світу. 

Бажаємо Лізі успіхів та заслужених перемог!

Детальніше про дитинство і шлях Лізи до успіху читайте у матеріалі: Пішла пригледіти за братом – стала чемпіонкою: розмова з Єлизаветою Кулаківською

Вітаємо Єлизавету та її тренера Олексія Федорука з черговою перемогою та бажаємо впевнено долати нові виклики!

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини