Блокували «диверсію»: поблизу білоруського кордону на Житомирщині пройшли військові навчання

Під час операції силовики вчилися давати відсіч у випадку диверсії

СБУ продовжує комплексні заходи щодо запобігання та нейтралізації загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави. Під час багатоетапних міжвідомчих навчань у Житомирській області силовики відпрацювали алгоритми спільних дій зі знешкодження умовних «диверсійних» груп.

Про це поінформували пресцентрі СБУ в Житомирській області.

Тренування проводили в умовах максимально наближених до реальних поблизу державного кордону з Республікою Білорусь.

«За легендою навчань у прикордонний район прибула ворожа «диверсійна» група для дестабілізації ситуації в регіоні. Щоб реалізувати це, вони намагалися проникнути до однієї з військових частин для здійснення серії «вибухів». Військовослужбовці ЗСУ блокували спроби «зловмисників» приховано потрапити на територію стратегічного об’єкта і знешкодили двох «диверсантів».

У ході навчальної операції спецпризначенці СБУ встановили місцезнаходження і нейтралізували інших учасників «ворожої» групи, які переховувались у покинутій будівлі прикордонного населеного пункту», – йдеться у повідомленні.

У заходах брали участь підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини