Уродженця Житомирщини призначили  тимчасовим главою Нацполіції

Раніше 43-річний Іван Вигівський очолював управління поліції у Києві

Із 20 січня обов’язки очільника Нацполіції України тимчасово виконуватиме уродженець Житомирщини Іван Вигівський, який до цього очолював Головне управління Нацполіції у Києві. На цю посаду його призначили після загибелі в авіакатастрофі в Броварах очільника МВС Дениса Монастирського. Річ у тому, що на місце Монастирського призначили Ігоря Клименка, який до цього часу керував Нацполіцією.

«Відсьогодні начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки Голови Національної поліції України», — йдеться в повідомленні Кабміну від 20 січня.

Іван Вигівський народився 26 березня 1980 року на Житомирщині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1999 році з посади слідчого Очаківського міськрайонного відділу УМВС України в Миколаївській області. У 2003 році закінчив Національний університет внутрішніх справ України.

З 2015 по 2016 рік працював начальником Очаківського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. Із 2016 року обіймав посаду заступника начальника Головного управління – начальника слідчого управління ГУНП в Миколаївській області. З 14 лютого 2020 року призначений на посаду начальника ГУНП в Полтавській області.

У серпні 2021 року Іван Вигівський став новим главою Національної поліції міста Києва. Він замінив на цій посаді Андрія Крищенка, який 11 серпня подав у відставку.

Нагадаємо, 18 січня на території дитячого садка у Броварах на Київщині впав вертоліт. У авіакатастрофі загинуло керівництво МВС, у тому числі міністр Денис Монастирський.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини